Έλεγχος ασφάλειας ιστοσελίδων

Στην Web and Art Solutions προσφέρουμε
ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και προστασίας ιστοσελίδων.
Και το δηλώνουμε μετά λόγου γνώσεως.
Αλέξανδρος Νεδέλκος

Alexander Nedelkos - Founder

Ξεκινήσαμε το 2005 με κύριο αντικείμενο τα web design, development και hosting. Από τότε δημιουργήσαμε, υποστηρίξαμε, διαχειριστήκαμε χιλιάδες διαφορετικά websites στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είδαμε στην πράξη τις προκλήσεις σε θέματα ασφαλείας, οι οποίες αλλάζουν χαρακτήρα με τον καιρό, αλλά πάντα προκύπτουν. Αυτές όπως και το web είναι, ουσιαστικά, ένας οργανισμός, ένα ισορροπημένο οικοσύστημα. Η ισορροπία αυτή έγινε γρήγορα πιο ενδιαφέρουσα επιδίωξη για εμάς και έτσι στραφήκαμε προς τον τομέα της ασφάλειας.

Συνειδητοποιήσαμε άλλωστε ότι για χάρη των πελατών μας η ασφάλεια είναι γίνει ήδη σημαντική, καθημερινή ενασχόληση. Απλά το πήραμε απόφαση.

Γνωρίζουμε ότι ο ψηφιακός κόσμος επηρεάζει περισσότερο από ποτέ τον πραγματικό και η επιρροή αυτή θα συνεχίσει να αυξάνεται. Το εμπόριο αλλάζει, η διασκέδαση αλλάζει, η υπηρεσίες υγείας μεταμορφώνονται, η σχέση με το Δημόσιο, οι διαπροσωπική επαφή, τα πάντα

Η ασφάλεια ήταν πάντα πρωταρχική ανάγκη.

Αυτό που αλλάζει είναι ότι γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, πιο απαραίτητη στο web. Και σε αντίθεση με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, η ασφάλεια είναι πιο πολύπλοκη και, για εμάς (τέτοια μυαλά κουβαλάμε), πιο ενδιαφέρουσα.

Και σας την προσφέρουμε.